Udvarácz Milán honlapja !!!
Udvarácz Milán honlapja !!!
Menü
 
Aláírás
 
Milán
 
Linkek
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az első...

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

...számú szurkolóm

  2005.07.08. 13:27
egyből kettő: a két lányom - Kitty és Kyra

...számú barátom a csapatban

  2005.07.08. 13:26
szerencsére mindenkivel jóban vagyok. Biztosan nem szeret mindenki, de tisztelni tisztel. Nagyon jó a közösség a csapaton belül, és ez kiterjed a szakmai stábra.

...komolyabb sérülésem

  2005.07.08. 13:23
szerencsére eddig kimaradt a pályafutásomból. Volt viszont egy eset, amiért majdnem az életemmel fizettem. 1998-ban edzésen ütköztem Milovanoviccsal, lenyeltem a nyelvem, és az akkori edző, Nyilasi Tibor mentette meg az életem.

...kapuskesztyűmet

  2005.07.08. 13:21
saját magam készítettem. Nagyapám téli fekete bőrkesztyűjének tenyerére a régebbi típusú, akkoriban használt ping-pongütő érdes felületének egy részét ragasztottam rá, így sikerült egy speciális, de annál jobb kesztyűt összefabrikálnom.

...futballélményemet

  2005.07.08. 13:19
kb. 10 évesen éltem át, ez pedig az Újpest pécsi vendégjátéka volt. Ez a meccs azért is emlékezetes maradt számomra, mert Törőcsik akkora gólt rúgott, amelyhez hasonlót azóta sem láttam.

...számú hely

  2005.07.08. 13:17
az életemben Ausztrália. Ott védtem egy ideig, és szeretnék is oda visszatérni, és letelepedni. Sajnos a magyar emberek nem olyan társadalomban és életszínvonalon élnek, mint amit megérdemelnének, Ausztráliában viszont ideális a közeg.

...példaképem

  2005.07.08. 13:15
Kartzircz Béla volt, aki a Pécs remek kapusa volt. Ő a mani napig jó barátom.

...és egyben utolsó autogramomat

  2005.07.08. 13:13
az Uriaheep nevű együttestől kértem, a kemény zenét játszó zenekartól egy pécsi koncert után kértem aláírásokat. Én olyan 25-26 évesen adtam először autogramot - még a Békéscsaba játékosaként. Akkoriban vidéki együttesek tagjaitól nem nagyon volt szokás aláírást kérni, igaz ez még talán ma is így van. Akkor a Békéscsaba történetének legeredményesebb idényét értük el a bajnokságban, és akkoriban látványos játékunknak köszönhetően nemcsak a Viharsarokban, hanem az egész országban sokan szerettek minket.

...autóm

  2005.07.08. 13:08
egy rettentően jól kinéző sárga Dacia volt, amit 19 éves koromban kaptam a szüleimtől. Olyan "extrákkal" volt felszerelve, mint a forgatható kormány és az ablak melletti ülések...

...Fradi meccsemre

  2005.07.08. 13:06
1997 tavaszán került sor. A Stadler ellen játszottunk, amikor Szeiler Józsinak eltört a keze, a helyére álltam be. Végül 0-0-ra végeztünk Akasztón. Volt bennem akkor is drukk, de ez ma is megvan, hiszen nekem teljesen mindegy, hogy az első vagy a sokadik meccsem játszom a Fradiban, ugyanannyira meghatározó élmény.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Milán és lányai:)
 
Egyéb linkek
 
:)
 
Írj nekem !!
Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van az oldallal kapcsolatban, írj !!!

fradista20@citromail.hu
 
Ennyien kattoltatok ide
Indulás: 2005-07-06
 
Milán kesztyűje:)
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto