Udvarácz Milán honlapja !!!
Udvarácz Milán honlapja !!!
Menü
 
Aláírás
 
Milán
 
Linkek
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek
Hírek : László Csaba dilemmája: Kemenes vagy Udvarácz?

László Csaba dilemmája: Kemenes vagy Udvarácz?

www.ftc.hu  2005.07.11. 13:19

Ami az elmúlt években elképzelhetetlen volt, az most bekövetkezett. Az MTZ Ripo Minszk elleni UEFA Kupa-meccsünk előtt nincs elsőszámú kapusunk.

László Csaba a 100% Fradinak elmondta, hogy nagyon nehéz helyzetben van, egyelőre ugyanis nem sikerült eldönteni, ki védjen csütörtökön.
- Ez a helyzet mindenkinek a létező legrosszabb - mondta vezetőedzőnk a 100% Fradinak. - A legideálisabb az lenne, ha Szűcs Lajos állna a gólvonalon, erre azonban csütörtökön nem lesz lehetőség. Bízom Lajos maradásában, remélem hamarosan meghozza számunkra pozitív döntését. Ami a Minszk elleni meccset illeti, óriási a dilemmám. Udvarácz Milán és Kemenes Szabolcs is maximálisan odateszi magát az edzéseken. Milán mellett szól a rutinja és, hogy amikor kellett, mindig segített a Fradin. Megbízható kapus, aki hozza a formáját, pontosan lehet tudni, hogy mit lehet elvárni tőle. Szabolcs teljesítménye korából fakadóan még nem egyenletes, képes nagy bravúrokra, de a nagy hibák is benne vannak a játékában. A kapus posztja az egyetlen, ahol egy hiba végzetes lehet. Mindkettejükön látom, mennyire zavarja őket, hogy nem tudják, mi lesz csütörtökön. A Vojvodina ellen Milán védett végig, ma a junior együttesben Szabolcs is 90 percet állt a kapuban. A látottak alapján sem jutottam közelebb a megoldáshoz, ennek ellenére igyekszem a lehető leggyorsabban dönteni.

 
Milán és lányai:)
 
Egyéb linkek
 
:)
 
Írj nekem !!
Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van az oldallal kapcsolatban, írj !!!

fradista20@citromail.hu
 
Ennyien kattoltatok ide
Indulás: 2005-07-06
 
Milán kesztyűje:)
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto